2022. június 26., vasárnap

Eredeti antik Art Deco nagy réz csillár csiszolt eredeti búrákkal nagyon szép állapotban - Jelenlegi ára: 149 000 Ft

Eredeti antik Art Deco nagy réz csillár nagyon szép állapotban.
A csillár működőképes, de a saját védelmem érdekében egy rosszindulatú korábbi vevőm miatt a következő mondatot még a számlára is ráírom: A lámpa korára való tekintettel beüzemelés előtt szakember átvizsgálására szorul! Az átvizsgálás elmulasztásából eredő károkért, esetleges áramütésért felelősséget nem vállalok!
Méretek: Szél: 55 cm,   Mag: 120 cm
Budapesten és környékén a szállításban tudok segíteni ami 4. 000-8. 000. -Ft közé esik távolságtól függően. Ingyenesen is átvehető a Pólus Centernél vagy Káposztásmegyeren, de csak akkor ha eleve megyek be és ebben az esetben Önnek kell alkalmazkodnia hozzám az időpontot illetően!
Az általam való szállítás csak a konkrét fuvarra vonatkozik, cipelésre és emeletre kínlódásra nem! Tehát megérkezek a helyszínre, levesszük a megvásárolt tételt és a továbbiakban Ön oldja meg a sorsát!
Más település esetén előzetes egyeztetés szükséges, amelyben megállapítom a fuvardíj mértékét. Csak a Főváros közvetlen közelébe szállítok! A szállítás idejére a teherautó parkolását a ház előtt megoldani szíveskedjen!
Más esetben a MPL törékeny futárszolgálat szállít az ország egész területére, ebben az esetben 10. 000. -Ft a díja . (külön küldöm a vázat és külön az üvegeket! )
Személyesen a várostól 20 percre, északi irányban vehető át az Antik Bútor Bemutatótermemben.
A szállítást a sok rossz tapasztalat miatt csak előreutalás vagy foglaló megfizetése után tudom kivitelezni!
Tekintse meg a többi termékemet is! Ha valaki szereti az antik dolgokat az bőségesen mazsolázhat köztük!
Felhívnám minden vásárló figyelmét, hogy a rossz tapasztalatokra való tekintettel a termékeimet a megvásárlástól számítva egy héten belül fizesse ki vagy vegye át, mert ellenkező esetben törlöm az adásvételt és újra meghirdetem a terméket negatív értékelés mellett!

Jelenlegi ára: 149 000 Ft
Az aukció vége: 2022-06-27 02:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése