2022. június 23., csütörtök

CULLMANN DC 25 fényképezőgép vaku - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


   CULLMANN DC 25 fényképezőgép vaku   
   Eladó a képeken látható állapotú vaku, tartó és adapter. A tartón CULLMANN feliratok, de azt, hogy a vakuhoz adták-e, nem tudom. Négy ceruzaelemet betéve, feltöltödik, TEST gomb lámpája világít, gombnyomásra villan. Fényképezőgéppel nem próbáltam. Elemek nem járnak a vakuhoz. Az elemérintkezők tisztítása szükséges, szennyeződés látható! Csomagolás nélkül összesen kb 358 gramm.   
 Sérülések, kopások, szennyeződések előfordulhatnak! Kérem licitálás előtt kellő  alapossággal nézze meg a feltöltött fényképeket, nagyíthatóak! Garancia nincs!  
 Amennyiben nincs licit a terméken, eltávolításra kerülhet. Licit esetén erre nem kerül sor.
 Amennyiben az alábbiaknak nem tud megfelelni,  kérem ne licitáljon,
kivéve ha korábban mást beszéltünk meg.
 A termék használt, állapota látható a fényképeken, garancia nincs! Utalás elindítása előtt kérem egyeztessük az utalandó összeget! Utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekkes befizetést nem fogadok! Külföldre csak előre egyeztetést követően postázok! Ha kérdése van, azt a licit megtétele előtt tegye fel! Legkésőbb -ha nem jön közbe a járvány miatt semmi rendkívüli- az utalás beérkezését követő harmadik munkanapon postázom.  FOXPOST esetében legkésőbb az utalás beérkezését követő hetedik munkanapon teszem be az automatába, továbbá a pontos csomagküldési díjat csomagolást követően a méretek ismeretében tudom közölni. A nyertes az aukció végét követően kérem  max. kettő napon belül jelentkezzen, az utalást max. négy napon belül indítsa el. Ha nem történik meg, a vételi szándékot nem tekintem komolynak, a terméket külön értesítés nélkül másnak adom el, továbbá a megfelelő értékelést leadom.
 Amennyiben a terméknél szereplő postázási módoktól eltérő módon kéri a postázást, ha megoldható, úgy küldöm. Kérését a licit megtétele előtt a termék alatti levelezésben kérem megírni.  
 Korábbi aukciózárás az aukció alakulásától függően lehetséges. Ha nem tud mindig számítógép előtt lenni, célszerű levédett ajánlatot tenni, mivel zárás elindítása esetén korábban ér véget az aukció és más nyerheti meg! Nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne és ezt az összeget írja be a terméklapra licitnek .  A levédett ajánlatot csak Ön látja .  A rendszer automatikusan licitál addig az összegig, amit beírt. Ha ennél nagyobb összeggel más nem licitál, akkor Ön megnyeri a terméket.
Lejárt termékeim: Kattintson rá:    Istvan3 lejárt hirdetései .
 A termék zsiga33 felhasználótól vásárolt termékekkel együtt, egy postaköltségen postázható.  
zsiga33 aktív hirdetései
zsiga33 lejárt hirdetései


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2022-06-24 03:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése