2022. december 24., szombat

Kristályfekete valódi bőr, klasszikus fazonú, elegáns táska - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Kristályfekete valódi bőr, klasszikus fazonú, elegáns táska
Jó minőségű, kissé fényezett valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Szépsége az egyszerűségében rejlik: feltűnően szépen strukturált valódi bőr, letisztult, egyszerű vonalvezetésű forma, kellemes, "melegfekete" szín. Kristályfekete... fényesfekete... bogárfekete... éjfekete... titokzatos mélyfekete... ónix. A táskán levő fémkiegészítők selyemfényű ezüst színűek.
Használt, s ez látszik is rajta. Sérülés nincs a táskán, a bőrfelszín mindenhol ép. A használat nyomai leginkább a táska hátoldalán látszanak, itt a bőr szemmel láthatóan karcos. Mivel a hátoldaláról van szó, használat közben nem igazán látszik, de ettől még a karcok sajnos léteznek, bár abszolút vállalható így is a táska, ennek ellenére kifejezetten szép, szemrevaló darab. Megfelelő bőrápolóval a karcok némileg tompíthatóak, de eltüntetni nem lehet. A táska árát természetesen ennek megfelelően igazítottam.
Jól használható, amolyan "mindig mindenhez jó", klasszikus fazon. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól pakolható, viszonylagosan kis mérete ellenére "tágas" a belseje. Egyterű belsejében egy cipzáros irattartó zseb is helyet kapott.
Vállpántjának hossza miatt keresztben átvetve magunkon, crossbody táskaként is használhatjuk. A bélése éjfekete erős, bőrhatású anyag. A táskafedél mágnespatenttal záródik.
Szélessége:       17 cm.
Magassága:        21 cm.
Mélysége:            6 cm.
Vállpántja:       135 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2022-12-25 01:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése