2022. szeptember 21., szerda

PowerA EnWired Nintendo Switch / Lite 3.5mm audio Vezetékes Spectra Lighting kontroller - Jelenlegi ára: 15 600 Ft

Világítsd meg a játékmenetet a PowerA Spectra Enhanced Wired Wired kontrollerrel Nintendo Switch-hez. A Nintendo által hivatalosan engedélyezett, szuper szórakoztató gamepad 8 ragyogó színnel és menő 8 színű szivárványfázissal rendelkezik. A 3, 5 mm-es sztereó audiocsatlakozóval és két, menet közben programozható játékgombbal pedig egy teljesen új, ragyogó szintre emelheted játéktudásodat.
Ragyogó kialakítás LED-világítással és nyolc élénk színnel
Fejlett játékgombok: Két hozzárendelhető gomb a hátoldalon
8 színű szivárványos fázis
Precíziósan hangolt analóg botok sima súrlódásgátló gyűrűkkel
Puha tapintású kivitel a prémium érzésért
3, 5 mm-es sztereó audiocsatlakozó
Levehető 3 méteres (9, 8 láb) fonott USB-kábel pattintható zárral és inline kioldóval
Kényelmes ergonomikus kialakítás
Nincs szükség elemekre
Hivatalos Nintendo licenctermék
Élénk LED élvilágítás
Változtassa meg a vezérlő megjelenését bármikor ezzel a nyolc ragyogó LED színnel rendelkező, elegáns, szélső megvilágítású kialakítással. Válassza ki egyszerre kedvenc színei közül az egyiket, vagy a Rainbow fázisban automatikusan váltogassa mind a nyolc színárnyalatot. Párosítsd a Spectra világítás színét a játékodhoz, és állítsd be a tökéletes hangulatot a több órás játékhoz.
Fejlett játékgombok
Szerezzen előnyt a versenytársakkal szemben a hozzárendelhető Advanced Gaming Buttons (fejlett játékgombok) segítségével, amelyeket menet közben programozhat - nem kell konfigurálni a rendszerbeállításokat.
Kiváló kényelem
Játssz órákon át egy olyan vezérlővel, amely a legmodernebb ergonómiának és a csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően remekül fekszik a kezedben.
Funkciókkal teli
Ez a vezérlő mindent tartalmaz, amire vágysz és amire szükséged van, beleértve az Anti-Friction Rings-et a bal és jobb bot sima irányításához, a 3, 5 mm-es sztereó audiocsatlakozót és a Screenshot gombot, hogy megoszthasd a dicsőséget.


Jelenlegi ára: 15 600 Ft
Az aukció vége: 2022-09-22 02:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése