2021. július 31., szombat

Kávécserje (Coffea arabica) magok!10db mag - Jelenlegi ára: 450 Ft

Kávécserje (Coffea arabica) magok! 10db mag különlegesség!  
Termékein között van 20db-os kiszerelésben is, igény szerint többet is tudunk biztosítani belőle.
Az aukció tárgya 10db mag!
Örökzöld növény. Természetes élőhelyén kis fa, akár 10 m magasra is megnő, a termesztett helyeken azonban cserjévé nyírják, mivel így egyszerűbb szüretelni, s többet terem.
A virágok illata erőteljes, kissé jázminillatú.  
Belsőleg a pörkölt kávé fogyasztása serkentőleg hat: étvágy- és anyagcsere-fokozó, sőt izgatószer.
A nyers kávé víz- és epehajtó. Hatásos a szabad gyökök ellen, amelyek túlzott elszaporodása gyakran a rák okozója. A fogyókúrás étrend egyik kiegészítője. Külsőleg, a koffeintartalmú krémek helyileg karcsúsító hatást fejtenek ki a felhalmozódott zsír lebontásával.
A kávécserje vagy Coffea arabica virág az elmúlt években nagyon kedvelt cserepes dísznövény lett hazánkban. Köszönhető ez annak, hogy nemcsak a kávé különlegességek terjedtek el, hanem annak is, hogy egyre több virágboltban kapható a kávé cserje mutatós cserepes növényként. Nagyon szép ajándék lehet a sokszor kávés bögrékben vagy fa kaspókban kapható kis növények.  
Világos helyeket kedveli, de ne tegyük tűző napra, mert az elpusztulását okozhatja, valamint túl sötét helyre sem, mert levelei lehullhatnak. Nyáron akár a szabadba is kitehetjük, nem napos, félárnyékos helyre, például erkélyre.
Nincsen nagy vízigénye, figyeljünk arra, hogy ne árasszuk el. A földjét mindig tartsuk kicsit nyirkosan, ne hagyjuk kiszáradni.
A kéregállomány és a központi idegrendszer serkentésével a koffein ébren tart, segíti a gondolkodást és csökkenti a fáradságérzetet. Azt is kimutatták, hogy serkenti a nyúltvelői légzőközpontokat. Növeli a szívritmust és a véráramlást, valamint az összehúzódások erősségét. Fokozza a szervezet energia-felhasználását.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 01:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése