2021. június 30., szerda

TÖREDÉK ÁRON! Motorosok, quadosok, munkagépesek motorhővel fűthető kezeslábashoz új beépítő készlet! - Jelenlegi ára: 9

Téli fagyok ellen profi motorosoknak, quadosoknak, munkagépeseknek motorhővel fűthető kezeslábashoz új beépítő készlet. A termékeim között vadonatúj kezeslábas is található!
Magyar szabadalom, de Magyarországon jelenleg nem kapható, csak német nyelvű leírással rendelkezem hozzá, amelyet PDF fájlként el tudok
küldeni. Jelenleg egy pécsi kft. forgalmaz ehhez nagyon hasonlító rendszert, náluk kaphatóak csövek,
csatlakozók és bio-fagyálló folyadék a ruhához. A rendszer a folyadékhűtésű motorok hulladékhőjét hasznosítja egy hőcserélőn keresztül, amely a hőt átadja az overallban keringő bio-fagyálló folyadéknak. A ruha hőmérséklete 35-55 Celsius fok között szabályozható. A  rendszer kapacitása lehetővé teszi, hogy megfelelő csatlakozó alkalmazásával egyidejűleg akár két személy hőigényét is kielégíthesse.
Eladó:
1. / 1 db Thermoflash TFFE03A alapkészlet szilikoncsövek és fűtőköri csatlakozások nélkül. A csövek hossza és a fűtőköri csatlakozó
idomok mérete az adott gép sajátosságaitól függenek, mint ahogy a rendszer egyes elemeinek beszerelési helye is, ezért ezek ismeretében célszerű beszerezni a csöveket és az idomokat. A készlet tartalmazza a vezérlő elektronikát a hőérzékelővel a hőfokszabályzóval és a kijelzővel, valamint a hőcserélőt, a pumpát és a szűrőket. Minden alkatrész vadonatúj, még nem volt beszerelve. Az össze- illetve beszerelésben nem tudok segíteni, hozzáértő személy vagy szerviz szükséges hozzá.
Ára: már csak 9. 900, - Ft-tól!!!

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-01 10:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése