2021. május 29., szombat

Tupperware Mámor Mikrós Kukta akciós áron - Jelenlegi ára: 32 360 Ft

Tupperware Mámor Mikrós Kukta
Részei:  3 l-es, 2 l hasznos űrtartalmú alj, bayonett záras tető, biztonsági záró fogantyú, nyomás szabályozó szelep, nyomásjelző szelep, szilikon tömítőgyűrű.
A Mikrós Kuktában való főzéshez minden esetben folyadékra van szükség. Lefedett állapotban az edényben nyomás keletkezik, így az eredeti ízek megmaradnak, a magasabb hőmérséklet lecsökkenti a főzési időt. A Mikrós Kuktában egyenletesen oszlik el a hő, főzés közben nem kell az ételt megkeverni.
Használata: A mellékelt tájékoztatót szükséges elolvasni használat előtt.
Az egyenletes és gyors főzés érdekében érdemes kisebb darabokra és egyenlő méretűre vágni a hozzávalókat. A bőrös/héjas alapanyagot szúrjuk meg főzés előtt (Pl. Paradicsom, tök, burgonya, egész hal. ), így a gőz könnyen kiszökik belőlük. Mindig a megfelelő mennyiségű folyadékot használjunk hozzá. (lsd. Útmutató) 10 percenként min. 150 ml folyadék hozzáadása szükséges főzés előtt. Tehát Pl. 30 perc főzés esetén 450 ml folyadék szükséges. 2 l folyadéknál többet nem szabad használni.
Azok az alapanyagok, melyek főzés során habot képeznek, csak max. félig szabad folyadékkal tölteni az edényt. (rizs, szárított zöldség stb. )
Mérete: 26 x 28 x 16 cm/3L
Termékismertető videók: https: //www. youtube. com/watch? v=05X_SHor4t8
                                        https: //www. youtube. com/watch? v=t-G1U7Q8YUI
 
 
 
Budapesten több helyen is,  személyesen átvehető.

Jelenlegi ára: 32 360 Ft
Az aukció vége: 2021-05-30 09:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése