2021. április 28., szerda

Lego Exlusive Harry Potter 30628 Szörnyek Szörnyű Könyve, Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 15 880 Ft

Lego Exclusive Harry Potter 30628 Szörnyek Szörnyű Könyve (The Monster Book of Monsters), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
Meglepetésnek kitűnő,   Harry Potter  rajongóknak, gyűjtőknek és a ritkaságokat kedvelőknek kimondottan ajánlom!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat egy már munkahelyi íróasztalon is.
A doboz mérete 20x19x7 cm, amely tartalmaz 320db legóelemet, amikből összerakhatunk egy Draco Malfoy figurát is.
A megépíthető "könyvkülönlegesség", a világhírű  Harry Potter  filmekben látható, aki látta vagy olvasta a regényeket, biztosan emlékszik rá, rendkívül jellegzetes megjelenésű darab.
 
A szett egyik legfontosabb jellemzője, hogy egy kerekek segítségével működő rejtett mechanikának köszönhetően, a könyvet "gurítva" mozog a szája és a nyelve, mint a filmekben látható volt.
Nagyon különleges hangulatú, egyedi készlet és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
 
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 15 880 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 03:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése