2021. február 26., péntek

Nyakpántos mágneses sport fülhallgató BlitzWolf BW-BTS4 - Jelenlegi ára: 8 290 Ft

Használja sportoláshoz a vízálló vezeték nélküli mágneses sport fülhallgatót zenehallgatásra vagy telefonálásra.
Blitzwolf sport fülhallgató
A Blitzwolf fülhallgatókat sportolóknak tervezték. Ergonomikus alakjuk lehetővé teszi, hogy extrém helyzetekben is használhassuk őket, anélkül, hogy félnénk, hogy kiesnek a fülünkből. Legfeljebb 5 órán át dolgoznak, és az IPX5 védettségük lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között használhassák őket.
Hosszú akkumulátor-élettartam
A beépített 100 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Blitzwolf fülhallgató akár 5 órán át képes reprodukálni a hangot. A fülhallgató legfeljebb másfél óra alatt tölt fel.
A technológiai előny
A korábbi verzióval ellentétben az átviteli sebesség 1, 5 MB / sec-ról 3 MB / sec-ra nőtt, ami stabilabb és kevésbé hajlamos a törésre, és a késések szinte nullára csökkentek.
Intelligens megoldások
A fülhallgató 45 ° -kal hajlik a füléhez, hogy a lehető legjobb módon juttassa el a hangot a füléhez. Ha szeretne egy kis szünetet tartani a zenehallgatásban, a nyakába akaszthatja őket, és a mágneses végződéseknek köszönhetően a fülhallgató összekapcsolódik egymással körülötte, megakadályozva, hogy elvesszenek.
Cseppálló
A tanúsított IPX5 vízállóságnak köszönhetően a fülhallgató esőben vagy zuhany alatt is használható. Sportoláshoz és telefonáláshoz is kiválóak.
Leírás:
Anyaga: ABS + PC
Bluetooth verzió: 5. 0
Súly: 16 g
Vízálló: IPX5
Elérés: 10 m
Szín: kék és fekete
Impedancia: 32 ?
Akkumulátor kapacitása: 100 mAh
Töltési idő: 1, 5 óra
Munkaidő: 5 óra
Szettben: töltőkábel, 3 pár gumiszalag (S / M / L)


Jelenlegi ára: 8 290 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 02:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése