2019. augusztus 29., csütörtök

DJI Mavic 2 Zoom Quadrokopter RtF Kamerás repülés - Jelenlegi ára: 546 900 Ft


DJI Mavic 2 Zoom Quadrokopter RtF Kamerás repülés
Termék azonosító: 778672
Mavic 2 Zoom RTF
Kamera 2x optikai zoommal
Gyorsabb, tartósabb, csendesebb
Az automatikus repülés akadályfelismerése
MAVIC 2 - Lásd a nagyobb képet
Mindig olyan drone-t akartunk megtervezni, amely ötvözi a modern technológiát, a kifinomult mérnököket és a légi fotósok igényeit. A DJI összes bevált technológiáját ötvöző drone, amely teljesen újradefiniálja a légifotózás világában lehetséges lehetőségeket. A DJI Mavic 2-vel végre felismertük ezt az álmot.
24 - 48 mm-es zoom kamera
Az 1 / 2, 3 hüvelykes 12 megapixeles érzékelővel és 4x-es zoomdal felszerelt, amelyből 2x optikailag a 24-48 mm-es zoom objektív4, a Mavic 2 Zoom a dinamikus perspektívátalakításra tervezték. Rögzítse az innovatív perspektívákat és fedezze fel az új, kreatív lehetőségeket, a széles látószögtől a közepes fókusztávolságig, az alacsonyabb teleobjektívig.
Kifejező felvételek normál fókusztávolsággal
A tiszta 24 mm-es széles látószögű objektívvel összehasonlítva a lencse már 48 mm-re van a telefotóban. A perspektíva közelebb van egymáshoz, és a parallaxis hatásának köszönhetően a képek mozifilmekből származnak. Ez teljesen új világot nyit meg a légi felvétel számára, még epikusabb, kinoreifere felvételekhez.
Gondtalan és kényelmes új téma megtalálása
A Full HD-ben történő felvétel esetén a 4x-es veszteségmentes zoom lehetővé teszi a távolabbi tárgyak nagyítását és az egyedi jelenetek távolabbi elérését. Mindig biztonságos távolságban maradjon az épületek, járművek, állatok és emberek között.
Gyors és pontos fókusz
A Mavic 2 Zoom hibrid autofókusz kombinálja a két autofókusz módszert, a fázis összehasonlítást és az él kontrasztmérést, hogy akár 40% -kal gyorsabban összpontosítson. Az autofókusz követés akkor is megtartja a tárgyakat, ha nagyított vagy kicsinyített.
Nagyítás a repülés közben
A Dolly Zoom egy új QuickShot mód a Mavic 2 Zoom számára, így ez a beépített drone-megoldás teljesen új videó-perspektívák. A dolly zoom hatás a repülés során a fókusztávolságot állítja be, lehetővé téve a képeket kreatív szemléletváltással. Kézi repülés esetén a fókuszsebesség manuálisan beállítható, és még több kreatív lehetőséget biztosít.
Szuper felbontású fotók, 48 megapixeles
A Mavic 2 Zoom új funkcióval rendelkezik a szuper felbontású fényképek létrehozásához. Ha 24 mm-es egyenértékű látómezővel készít felvételt, a fényképezőgép 9 egyedi képet készít, és egy szuperfelbontású 48 megapixeles fényképre dolgozza fel őket. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy minden tájképet könnyedén rögzítsen.
Felvétel, mint egy profi
A Mavic 2 Pro és a Mavic 2 Zoom kamerák stabil és sima felvételeket biztosítanak az erőteljes 3 tengelyes kardántechnikával.
Hyperlapse (szóköz)
Soha többé nem bonyolult az utófeldolgozás. A Hyperlapse használatával a repülőgép stabilizált légi fényképeket készít és automatikusan feldolgozza. Az új funkció lehetővé teszi, hogy professzionális időzített felvételeket készítsen az alkalmazás egyetlen csapjával. Az eredmény azonnal készen áll arra, hogy megosszák a közösségi médiát.
Mentse el a repülési útvonalat a & quot feladat történetében& quot annak érdekében, hogy minden repülési útvonalat bármikor meg lehessen ismételni. A fényképek egyszerre menthetők JPEG és RAW fájlként a Micro SD kártyára vagy a belső memóriára, így minden további utófeldolgozási lehetőség megmarad.
Kiterjesztett HDR (eHDR) fotók
A Mavic 2 támogatja a továbbfejlesztett HDR-fényképek támogatását is. Ez a technika képsorozatot egyetlen, nem szellemképes képré alakít, javított élességgel, nagy dinamikus tartománygal, és eltávolítja a nem kívánt tárgyakat.
Hyper Fény
Világossá tegye a világot a HyperLight - a gyenge fényviszonyok beállításához. A HyperLight javítja a felvételt, miközben csökkenti a nem kívánt képzajt.
A H. 265 kodek jobb képminőséget biztosít
A Mavic 2 mindkét verziója 4K-nál nagyobb adatátviteli sebességgel rendelkezik, és a H. 265-öt használja a videó tömörítésére. A H. 265 / HEVC-vel tömörített videók akár 50% -kal több képadatot kapnak a H. 264 / AVC tömörítéshez képest. Ezáltal a H. 265 / HEVC tömörített videók jobb minőségűek lesznek, és részletesebb információkat kapnak a H. 264-tel tömörített videókban.
OcuSync 2. 0 sebességváltó rendszer: bizonyított technológia a DJI-től
Vedd le és nézd meg jobban
Az új OcuSync 2. 0 videóátviteli rendszer legfeljebb 8 kilométeres távolságot tesz lehetővé - 1080p felbontással. Videók szerkesztése teljes HD-ben közvetlenül az alkalmazás gyorsítótárából, és közvetlenül feltölteni őket a szociális média platformra. A repülés eredeti felvételeit automatikusan letöltheti a mobil eszközön, manuális letöltés nélkül.
Automatikus frekvenciacsere 2, 4 és 5, 8 GHz között valós időben
A Mavic Pro a 2, 4 GHz-es frekvenciasávot használja. Ezt a sávot gyakran megzavarják más, ugyanazon frekvenciájú interferenciát használó eszközök. A 2, 4 és 5, 8 GHz közötti frekvencia automatikus váltása miatt a Mavic 2 mindig a legerősebb csatornán továbbítja. Ez különösen előnyös környezetben, ahol sok interferenciaforrás van.
Gyors letöltés és alacsony késleltetés
Az OcuSync 2. 0 elméletileg 40 Mbit / s-os letöltési sebességet és csak 120 ms-os alacsony késleltetést kínál. Ez nemcsak a jobb vezérlési élményt eredményezi, hanem az egyenletesebb videóátvitelt is.
Repülésbiztonság: Erőteljes és biztonságos
A kiterjedt fejlesztési munkák révén a Mavic 2 meghajtórendszert optimalizálták a jobb teljesítmény, az alacsonyabb energiafogyasztás és a csendesebb teljesítmény érdekében. Ezek a teljesítmény-meghatározó fejlesztések a frissített FlightAutonomy rendszerrel kombinálva lehetővé teszik az egyenletesebb, csendesebb működést és a legrosszabb esetben nagyobb biztonságot a fokozott meghajtással.
Gyorsabb: Max. Sebesség 72 km / h
Az újratervezett és korszerűsített ház jobb aerodinamikát és jobb teljesítményt biztosít, így a Mavic 2 légsebessége a legnagyobb sebességnél 19% -kal alacsonyabb, mint a Mavic Pro.
Több tartós: akár 31 perc repülési idő
A hosszabb repülési idő több időt biztosít a felvételek készítéséhez.
Csendesebb: alacsony zajszint
Az új szinuszos fordulatszám-szabályozók (ESC) és az alacsony zajszintű propellerek a repülést hihetetlenül csendesebbé és figyelmesebbé teszik a környéken élő többi ember számára.
Mindenirányú akadályfelismerés
A továbbfejlesztett FlightAutonomy rendszer magában foglalja az egész irányú akadályfelismerést, így a Mavic 2 DJI első droneja a repülés minden oldalára akadályérzékelő érzékelőt tartalmaz, még biztonságosabb repülés céljából.
Előre
Kettős látás érzékelők. A pontos mérés legfeljebb 20 méteres távolságban lehetséges. A detektálási tartomány 20-40 méter. Az érzékelők akadályokat észlelnek és a drone-t akár 50, 4 km / h sebességgel időben is fékezik.
lefelé
Kettős látás érzékelők. Pontos mérés 11 méteres távolságban. Az érzékelési tartomány 11-22 méter. Infravörös érzékelő rendszer. A pontos mérés legfeljebb 8 méter távolságban lehetséges. Pontosan 50 méteres úton húzódik, és a terepérzékelés miatt biztonságos leszállás.
A kiegészítő alsó kiegészítő világítás segít az érzékelőknek alacsony fényben lefelé nézni.
Bal és jobb
Egységes látásrendszer. Az érzékelők az akadályokat 28, 8 km / h sebességgel érzékelik. Nagyobb biztonság az ActiveTrack és a Tripod módban.
hátra
Kettős látás érzékelők. A pontos mérés legfeljebb 16 méteres távolságban lehetséges. Az érzékelési tartomány 16-32 méter. Az érzékelők akadályokat észlelnek és a drónot időben 43, 2 km / h sebességgel fékezik.
fel
Infravörös érzékelő rendszer. A pontos mérés legfeljebb 8 méter távolságban lehetséges.
APA
Az APAS használatával a drone automatikusan elkerüli az akadályokat, ha önállóan állítja be a repülési útvonalat mind előre, mind visszafordítva.
Az intelligens drone
A hatékony kamerák és a felhasználóbarát, intelligens felvételi módok lehetővé teszik a Mavic 2 pilótáinak könnyű hozzáférést a légi felvételhez, akár profi, akár kezdő.
ActiveTrack 2. 0
A hardver és a szoftver fejlesztése révén az ActiveTrack 2. 0 lehetővé teszi, hogy soha nem látott felhasználói élményt nyújtson egy hirdetés nyomon követésében.
- Pontos környezeti észlelés: Az ActiveTrack elsősorban a fő kamera kétdimenziós képeire támaszkodott, hogy nyomon kövesse a témát. Az ActiveTrack 2. 0-s Mavic 2 azonban háromdimenziós terepmodellt hoz létre a környezetből a fő kamera képeiből, valamint a két előre néző látásérzékelőből. Az eredmény? Nagyobb pontosság és jobb nyomon követés, mint valaha.
Trajekciós előrejelzés: A trajektor predikciós számítási algoritmusok segítenek megtartani a Mavic 2-et a pályán, még akkor is, ha a téma nézetét átmenetileg el kell zárni.
- Nagy sebességű nyomon követés: Nyílt terepen és akadály nélkül a Mavic 2 képes nyomon követni a gyorsan mozgó tárgyakat, például mozgó autókat vagy hajókat, akár 72 km / h-ig.
- Akadály elkerülése: Amikor egy objektumot követ, a Mavic 2 automatikusan megtervezi az útvonalat egy 3D-s térképen. A drone akadályokat keres, felismeri őket, és elkerüli őket előttük és mögöttük, ugyanakkor megszakítás nélkül megtartja a tárgyat.
panorámafotózást
A Mavic 2 négy panoráma módot tartalmaz: gömb, 180 °, vízszintes és függőleges.
Gyors lövés
Könnyű légi felvétel - Sok felhasználóbarát felvételi mód lehetővé teszi még kreatívabb felvételek készítését.
Változatok: 2. 0 pont, 2. 0 pont, Dolly Zoom (csak a Mavic 2 Zoomhoz), Asteroid, Boomerang.
Szabvány távirányító
A normál távirányító, teljesen feltöltött, akár 135 perc működést tesz lehetővé. Az ergonómikus forma és a levehető joystick-ok összecsukható szerkezete megkönnyíti az átvitelét. Az új konstrukció könnyen használható, és számos népszerű mobil eszközzel kompatibilis.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Quadrocopter
Hajtogatott méretek: 214 × 91 × 84 mm
Átlós távolság: 354 mm
Max. Emelkedési sebesség: 5 m / s (S-mód) 4 m / s (P-mód)
Max. Leereszkedési sebesség: 3 m / s (S-mód) 3 m / s (P-mód)
Max. Sebesség (a tenger közelében, szél nélkül): 72 km / h (S-mód)
Tengerszint feletti magasság: 6000 m
Max. Repülési idő (szél nélkül): 31 perc (szél nélkül 25 km / h)
Max. Felfüggesztési idő (szél nélkül): 29 perc
Max. Szélellenállás: 29 - 38 km / h
Max. Dőlésszög: 35 ° (S-üzemmód távirányítóval) 25 ° (P-mód)
Max. Szögsebesség: 200 ° / s
Üzemi hőmérséklet: -10°C ... 40°C
Működési frekvencia: 2400 - 2483 GHz 5, 725-5, 850 GHz
Sugárzó teljesítmény (EIRP): 2400 - 2483 GHz
GNSS: GPS + GLONASS
Álló pontosság függőleges: ? 0, 1 m (vizuális helyzetjelzéssel) ? 0, 5 m (GPS-elhelyezéssel)
Hover pontosság vízszintes: ? 0, 3 m (vizuális pozícionálással) ? 1, 5 m (GPS-elhelyezéssel)
Belső memória: 8 GB
megjelenítő rendszer
Előre: Pontos mérési tartomány: 0, 5 - 20 m Érzékelési tartomány: 20 - 40 m Hatékony érzékelési sebesség: ? 14 m / s Látómező (FOV): Vízszintes: 40 °, Függőleges: 70 °
Fordított: pontos mérési tartomány: 0, 5 - 16 m Az érzékelési tartomány: 16-32 m Hatékony érzékelési sebesség: ? 12 m / s Látómező (FOV): Vízszintes: 60 °, Függőleges: 77 °
Fel: Precíz mérési tartomány: 0, 1 - 0, 8 m
Lefelé: pontos mérési tartomány: 0, 5 - 11 m Érzékelési tartomány: 11 - 22 m
Oldalsó: Pontos mérési tartomány: 0, 5 - 11 m Hatékony érzékelési sebesség: ? 8 m / s Látómező (FOV): Vízszintes: 80 ° Függőleges: 65 °
gimbal
Mechanikus tartomány: Tilt: -135 - 45 ° Elfordul: -100 - 100 °
Ellenőrzött tartomány: Tilt: -90 - 30 ° Elforgatható: -75 - 75 °
Stabilizálás: 3 tengely (dönthető, hengerelt, forgatható)
Max. Szabályozott sebesség (billentés): 120 ° / s
Ellenőrzött szöghelyesség: ? 0, 01 ° (Mavic 2 Pro) ? 0, 005 ° (Mavic 2 Zoom)
KAMERA
Érzékelő: 1 / 2. 3 CMOS A tényleges pixelek: 12 millió
Objektív: látómező: 83 ° (24 mm) körülbelül 48 ° (48 mm) 35 mm-es formátum egyenértékű: 24-48 mm Apertúra: f / 2, 8 (24 mm) - f / 3. 8 (48 mm) Felvételi tartomány: 0, 5 m - ?
ISO tartomány Videó: 100-3200
ISO tartomány Fotó: 100-1600 (autó) 100-3200 (kézi)
Zársebesség: Elektronikus zár: 8 - 1/8000 s
Képméret: 4000 × 3000
Fénykép módok: egyszeri lövés Folyamatos: 3/5/7 keretek Expozíciós sorozatok (AEB): 3/5 fókuszált képkocka 0, 7 Intervallum (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s RAW: 15/7/10/15/20/30/60 s)
Videó felbontás: 4K: 3840 × 2160 24/25/30 fps 2, 7K: 2688 × 1512 24/25/30/48/50/60 fps FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60/120 fps
Max. Videó bitráta: 100 Mbps
Színes módok: D-Cinelike
Támogatott fájlrendszerek: FAT32 (? 32 GB) exFAT (> 32 GB)
Fényképformátumok: JPEG, DNG (RAW)
Videó formátum: MP4 / MOV (MPEG-4 AVC / H. 264, HEVC / H. 265)
Távirányító
Adó akkumulátor: 3950 mAh
Üzemi hőmérséklet tartomány: 0 ° C - 40 ° C
A mobil eszközök támogatott méretei: Vastagság: 6, 5 - 8, 5 mm Max. Hossz: 160 mm
Támogatott USB-interfészek: Villám, Micro-USB (B-típus), USB-C
FLIGHT AKKUMULÁTOR
Kapacitás: 3850 mAh
Feszültség: 15. 4 V
Max. Töltési feszültség: 17, 6 V
Akkumulátor típusa: LiPo 4S
Energia: 59, 29 Wh
Nettó tömeg: 297 g
Töltési hőmérséklet: 5 40 - 40 ?
Max. Töltőáram: 80 W
CHARGER
Bemenet: 100-240V, 50 / 60Hz, 1. 8A
Kimenet: fő kimenet: 17, 6V = 3, 41A vagy 17, 0V = 3, 53 OUTP: 5V = 2A
Feszültség: 17, 6 ? 0, 1V
Névleges teljesítmény: 60 W
APP
Videóátviteli rendszer: OcuSync 2. 0
Megnevezés: DJI GO 4
Minőségi élőképes távirányító: 720p @ 30fps / 1080p @ 30fps
DJI védőszemüveg: 720p @ 30fps / 1080p @ 30fps
DJI védőszemüveg RE: 720p @ 30fps / 1080p @ 30fps
Latencia (Környezeti tényezőktől és a használt mobil készüléktől függően): 120 - 130 ms
Max. Bitráta élő közvetítés: 40 Mbit / s
Szükséges operációs rendszer: iOS 9. 0 vagy újabb, Android 4. 4. 0 vagy újabb
Műszaki adatok: Alkalmazás (multikopter): Kamerás repülés ? Felbontás (pixel): 12 MPix ? Kivitel: Mavic 2 Zoom (2x optikai zoom kamerával) ? Korosztály: 14 éves kortól ? Kép/mp: 30 ? Képstabilizálás (kamera): 3 tengelyes ? Modellkivitel: RtF ? Méret, hossz: 322 mm ? Méret, magasság: 84 mm ? Méret, szélesség: 242 mm ? Repülési idő: 31 perc ? Repülő akku: 15. 4 V LiPo / 3950 mAh ? Repülőmodell jellemzők: GPS funkcióval, Kamerával ? Súly: 905 g ? Termék típus: Quadrokopter ? Tötési idő: 90 perc ? Videó felbontás (optikai): 3840 x 2160 pixel
Szállítás tartalma: zümmög ? Távirányító ? Meghajtó akku ? Töltő ? Hálózati kábel ? 3x propellerpár ? RC kábel (villámlás) ? RC kábel (standard micro USB port) ? RC kábel (USB-C csatlakozó) ? GimbalschutMennyiség: 1 db(Egységár: 546 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 546 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése