2019. július 29., hétfő

Ultraclean ablaktisztító gép ami lágyított vízzel 3 emelet magasban is használható -*- ozmózis - Jelenlegi ára: 400 000


Hállózati vezetékre kapcsolható
slagot és tartókocsit adok hozzá
akkumulátorról működik
két teleszkópos kefenyéllel jó állapotú kefékkel
Használatáról:
Homlokzattisztítás, épülettisztítás, épületmosás, ablakmosás, napelem-mosás ozmózis vízzel!
A karbon csöveket egymásba csúsztatva a felület típusnak megfelelően használt kefével, 17 méter magasságig, állvány és alpinista nélkül biztosít talajról végezve hatékony és biztonságos felülettisztító munkavégzést, vegyszer használat nélkül.
Néhány lehetséges terület, ahol ezt a technológiát lehet alkalmazni:  üveg homlokzat-, ablakkeret-, ablakpárkány-tisztítás, ablakmosás, árnyékoló elem tisztítás,  homlokzattisztítás, fedett belső udvar – árkádtisztítás, hajómosás, nagyobb sátrak tisztítása, napelem mosás.
A felsorolt területeken kívül még számos helyen és felületen tudjuk alkalmazni ezt az eljárást!
Az ozmózis víz
Az ozmózis víz nem más, mint ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes víz. Ezért ez a víz rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen. A magyarázat egyszerű: a tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket. Környezetkímélő, vegyszermentes tisztítás. A lemosás utáni szárítás, áttörlés a múlté, ha ozmózis vizet használ. Semmi nem marad hátra száradás után. Cseppmentes száradást eredményez a felületen.
A karbonszálas cső és tartozékai
Speciálisan formált szénszálas (karbon) szövetből készített csövek, amelyek egymásba csúsztathatóak, egyszerű gombnyomással oldhatóak és széthúzhatóak egymástól. A karbon csöveket egymásba csúsztatva a felület típusnak megfelelően használt kefével, 17 méter magasságig, állvány és alpinista nélkül biztosít talajról végezve hatékony és biztonságos felülettisztító munkavégzést.
Széleskörű a kefék és egyéb kiegészítők rendszere. Például vízszintes és függőleges kefék, ablakpárkányt tisztító kefe, oszlopok, lindab felületek, polikarbonát, egyéb burkolatok tisztítására szolgáló kefék. Hajó mosókefe kifejezetten finom szálas kefeszőrből, hogy mosás közben ne sértsük a hajó felületét.
Mindegyik kefe típusnál a karbon csövek mentén felcsavart munkatömlőn az Ozmózis víz közvetlenül jut a kefe fejbe.
Az ablaktisztító rendszer műszaki felépítése
1.  A tökéletesen tiszta, ozmózis vizet előállító berendezés
A közüzemi folyó vizet szűrőn a szivattyú átszívja párhuzamosan kötött membránszűrőkbe. A nyomás hatására a membránon csak a víz molekula (H2O) tud át préselődni. A vízben lévő oldott szennyeződés a membrán másik oldalán távozik a szabályzó szelepen keresztül, mely tartalmazza a csapvízben lévő oldott ásványi anyagokat.  Ez után az ozmózis víz egy gyantás ion cserélőn folyik még át a tökéletesen tisztaságért.  
Ennek köszönhetően az ablaktisztítás során nincs szükség lehúzóra, rongyra, papírra, egyéb vízmentesítésre szolgáló eszközre, hisz az ozmózis víz tökéletesen, cseppmentesen megszárad a felületen.


Jelenlegi ára: 400 000 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 18:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése