2019. január 29., kedd

ÚJ, Kräuter® Magic Oil - terápiás olaj - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Üdvözöllek!
Az egészségtudatos magyarok 70%-a már ismeri és szereti a life care-t.
Ha Te is a bio termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a life care készítményelet.  Szupermarketekkel versenyképes áron szerezheted be. A termékek bio minősítésűek, parabén- és színezékmentesek, nem tartalmaznak kőolaj- és alumíniumszármazékokat.  Ha választottál terméket de nem látod nálam, írj üzenetet! Megnézem mikorra tudom megrendelni.  
Jelen aukció tárgya:
Krä uter® Magic Oil - terápiás olaj
100 ml, normál ár: 5990. -
Krä uter® Magic Oil egy csepp varázslat a relaxáláshoz, általános jóléthez, a lábak frissitéséhez, a levegő frissitéséhez a házban és a könnyű lélegzéshez.
Mivel sok olyan növényt tartalmaz melyek ismertek jótékony hatásuk miatt, azonnali és hatékony hatást gyakorol a jólétre és a természetes fényerőre a bőrön.
Krä uter® Magic Oil az ideális megoldás a gyors és egész relaxáláshoz.
Krä uter® Magic Oil varázslatos termék, ideális az egész családnak.
Az illóolajok koncentrált tartalma miatt,  a több mint 30 gyógynövénynek köszönhetően a Magic Oilnak széles lefedési spektrummal rendelkezik. Különleges fontosággal rendelkezik 8 a több mint 30 gyógynövényből - BIO Olajbigyó, BIO Aloe Vera, BIO Rozmaring, BIO Levendula, BIO Narancs, BIO Citrom, BIO Zsálya és mirtusz, mindezeknek csodába illő hatásuk van a szervezetre.
3 kg-ig a szállítási díj nem változik. Nézd meg a többi termékem is, hátha találsz még kedvedre valót.
Ha olyan Life Care terméket szeretnél, ami nincs a termékeim között, jelezd üzenetben és felteszem ("Kérdezzen az eladótól" menüpont alatt)


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 23:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése