2017. június 26., hétfő

Until Dawn - PS4 - Újszerű - Playstation 4 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Eladó a képen látható kifogástalan állapotban lévő Until Dawn angol nyelvű Sony Playstation 4 (PS4) játékszoftver. A lemez tökéletesen működik, eredeti Sony termék, nem utángyártott másolat. Az aukció további részét képezi a képeken látható kézikönyv, tok, illetve a játék borítója is (vagyis a komplett játék).
A játék nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
Egy hegyi, erdei hétvégi házikóban borzalmas tragédia következik be, mikor a fiatalok önfeledt szórakozása egy rosszul elsült poén miatt kettős halálesetbe torkollik: Beth és Hannah egy sziklára zuhanva veszti életét, ám testüket soha, senki nem találja meg. Egy év múlva a fiútestvér, Josh ismét összehívja a srácokat, hogy együtt emlékezzenek meg a lányokról, illetve közösen töltsenek el egy kis időt a faházban, ám arra senki nem számít (már persze a játékosokon kívül), hogy a kiruccanás szörnyű következményekkel jár. A nyolc fő akár mind odaveszhet a hegyen, de tulajdonképpen bárki túlélheti a kalandot, ugyanis az első percektől kezdve csak rajtunk múlik, hogyan zárul le ez a vérfagyasztó történet.
Kiadó:
Sony Computer Entertainment
Fejlesztő:
Supermassive Games
Típus:
Horror, dráma
Megjelenés dátuma:
2015. augusztus 25.
Ajánlott fogyasztói ár:
18. 990 Ft
Lemez(ek) állapota:
10/10
Hibátlan, karcmentes, újszerű állapot.
Kézikönyv és mellékletek állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Tok illetve borító állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a játék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron! Nem hiszel a szemednek hogy ilyen olcsó? Nézd meg értékeléseimet: Doom, Killzone, Guitar Hero, Evolve és egyéb PS4 játékokat adtam el az elmúlt időszakban mélyen ár alatt!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 20:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése