2017. április 27., csütörtök

LENOVO Thinkpad P40 Yoga Mobile Workstation - ÚJ 14" FullHD IPS érintős üzleti notebook - Jelenlegi ára: 438 900 Ft

A VILÁG ELSŐ TÖBB ÜZEMMÓDBAN HASZNÁLHATÓ MOBIL MUNKAÁLLOMÁSA.
ThinkPad Pen Pro Wacom Active ES toll technológia
Ha Ön digitális művész, gépész- vagy építészmérnök akkor ezt a munkaállomást Önnek találták ki. A ThinkPad P40 Yoga Wacom Active ES toll technológiát felhasználó, egyedi ThinkPad Pen Pro-val van ellátva. A toll 2048 érzékenységi szinttel és dőlésszög-felismeréssel rendelkezik, így a hagyományos ecsetek és tollak pontosságával és precizitásával dolgozhat. Sőt mi több, módosíthatja a vonal vastagságát és élességét attól függően, hogy mennyire erősen érinti a tollat a táblagép felületéhez – ezzel a precizitás új szintjére léphet és életre keltheti a kreativitását.
Több üzemmódos váz
A ThinkPad P40 Yoga több üzemmódos váza lehetővé teszi a felhasználónak, hogy négy különböző üzemmódban dolgozzon: Laptopként, álló helyzetben, sátoralakban vagy táblagépként. Az eszköz táblagép üzemmódban használható vázlat- vagy jegyzetfüzetként, vagy teljes értékűen is használhatja laptop módban e-mail-ek fogadásához.
Sziklaszilárd tartósság
A könnyű, de erős felépítés érdekében szénszálból készült és tartós magnéziumötvözet kerettel ellátott ThinkPad P40 Yoga nagy teherbírású, karc- és szennyeződésálló kijelzővel van felszerelve. Az eszköz igazán jól teljesített a Mil-SPEC teszteken, amelyeket a tartósság, szilárdság és megbízhatóság vizsgálatára fejlesztettek ki. A legkeményebb világutazók igényeit is ki tudja elégíteni.
Korlátlan kreativitás
A ThinkPad Yoga P40 minden kreatív igényét kielégíti egy eszközben és több munkafolyamatban. A felhasználók készíthetnek vázlatot, animációt vagy 3D szobrot, illetve tervezhet termékeket vagy divatcikkeket. Ha képszerkesztővel dolgozik, a P40 Yoga remek választás képszerkesztéshez, de videó és mozgóképekhez is nagyszerű. A mobil munkaállomást használhatja csupán kreatív gondolatok feljegyzéséhez, vázlatkészítéshez vagy firkáláshoz.
14"-os IPS érintésvezérelt kijelző
A ThinkPad Yoga P40 szuper 14"-os IPS nagy felbontású érintésvezérelt kijelzővel van ellátva. Összes tervét gazdag, élénk színekben keltheti életre és egyenletes, természetes vonalakat rajzolhat vázlatkészítés közben, nem kell attól félnie, hogy a vonal megszakad.
Továbbfejlesztett grafika és ISV tanúsítvány
A ThinkPad P40 Yoga 2 GB VRAM-mal rendelkező NVIDIA Quadro M500M GPU-nak köszönhetően kompromisszumok nélkül használhat minden professzionális alkalmazást.
Paraméterek:
- Intel Core i7-6500U CPU (2x 2, 5 / 3, 1 GHz Turbo, 4MB cache)
- 8GB RAM
- 256GB SSD
- nVidia Quadro M500M VGA 2GB dedikált RAM-mal
- világító billentyűzet két fényerővel (plusz automata szabályozással)
- aktív toll a rajzoláshoz
- 14"-os FullHD (1920x1080) nagy fényerejű IPS LED érintőképernyő, gyönyörű élethű képpel, korlátlan látószöggel és matt felülettel (Lenovo Paper Display)
Váltható Dual VGA-vezérlő a teljesítmény és hosszú akkumulátoros üzemidő optimalizálására:
1, nVidia Quadro M500M VGA 2GB dedikált RAM - nagy teljesítmény
2, Intel HD Graphics 520 - energiatakarékos
- webkamera
- HDMI
- DisplayPort
- memóriakártya-olvasó
- TPM biztonsági chip
- wifi, bluetooth 4. 0, 3xUSB 3. 0
- OneLink dokkoló port
- 1, 8 kg
- 383 mm x 21 mm x 256 mm
- felemelhető és rögzíthető billentyűzet (tablet módba hajtva nem lehet véletlenül megnyomni a gombokat, mert besüllyednek a tokba)
- billentyűzetvilágítás 2 fényerővel, automatikus szabályozással
- Eredeti Windows 10 PRO 64bit HUN operációs rendszer
ÚJ gép, 1 év magyarországi Lenovo garanciával, áfás számlával.
A LENOVO HIVATALOS újraértékesítési programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. újraértékesített ÚJ TERMÉK. Dobozos, fóliás, originál tartozékokkal, gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva.
A gép a vásárláskor megtekinthető, kipróbálható.
Átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal házhoz szállítva.
Névre szóló áfás számlát adok, amivel a vásárlás napjától érvényes a garancia. Probléma esetén tudok segíteni a HP szerviz garanciális és garancián túli ügyintézésében is.
A HP és Lenovo teljes notebook kínálatát forgalmazom a listaártól jóval olcsóbban, a Magyarországon nem kaphatókat is! Ha más típus, olcsóbb, drágább notebook érdekel, vagy csak más konfigurációt szeretnél, kérlek nézd meg a teljes kínálatomat, vagy írj üzenetet.

Jelenlegi ára: 438 900 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 07:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése